Nieuwsbrief November 2021

december 2021

Beste vrienden van Partnership Foundation en de Rainbow Homes,
Ook dit jaar hebben we helaas geen bezoek kunnen brengen aan de Rainbow Homes als gevolg van de coronapandemie. We missen deze bezoeken en het rechtstreekse contact met de meisjes en het team in India! Gelukkig worden we regelmatig via beeldbellen en mail op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Graag delen we hierbij de laatste editie van de “Rainbow Sathi” met jullie, een magazine voor en door Rainbow meisjes en jongens. Deze keer staat het magazine in het teken van de kracht van onderwijs en de impact ervan op de levens van de kinderen. De scholen zijn sinds een paar weken weer open in de meeste steden en daar zijn de kinderen (en ook de staf) heel blij mee.

Het magazine staat vol met inspirerende voorbeelden die hoop en vertrouwen geven in deze moeilijke tijden. We wijzen jullie graag in het bijzonder op de verhalen van Anjali op blz. 8 en 9 en Rehana Khatoon, één van de eerste Rainbow meisjes in Kolkata in 2003 op blz. 14.

“At Rainbow Home, it is taught to all the children that the key to success and moving forward is education, so that we can fulfil our colourful dreams and reach far beyond the skies!”

Veel leesplezier.