Bestuur

Het bestuur van Partnership Foundation bestaat uit de volgende leden:

Loes Klappe-Linsen (voorzitter)
Eigenaar LKL International Projects

Tijdens mijn bezoeken aan de Rainbow Homes zie ik zoveel stralende gezichtjes en ogen waaruit hoop spreekt. Hoop op een betere toekomst, op een morgen die beter is dan gisteren en vandaag. Dank aan onze sponsoren en het geweldige expert-team in India, die dit allemaal mogelijk maken!

Veronika Uhl (secretaris)
Eigenaar Himmelblau - Marketing, Ontwikkeling, Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Ik ken de Rainbow Homes al ruim 10 jaar en was direct geraakt door het verschil dat het programma maakt. Een meisje dat zonder enige bescherming in de meest rauwe omstandigheden op straat moet overleven en door het Rainbow Home programma een veilig onderkomen, liefde, zorg en onderwijs krijgt. Zo kan een kind kind zijn en zich ontwikkelen tot een volwaardig en waardig mens, die op eigen benen kan staan en voor zichzelf kan zorgen. Nu, 10 jaar verder, heeft het programma bewezen dat het werkt en ook nog eens schaalbaar is. Volledig ingebed in de lokale omgeving met sterke partners en de Indiase overheid die ook een belangrijke bijdrage levert. Het is een voorrecht om bij te dragen aan de verdere uitbouw van dit programma in India met steeds meer verantwoordelijkheden voor het programma en de fondsenwerving in India zelf.

Jheroen Muste (penningmeester)
Strategy Director - Cofra Holding AG

India is een fascinerend land, waar ik al vele jaren kom om zaken te doen. Begin 2013 ben ik toegetreden tot het bestuur van Partnership Foundation, omdat ik ook graag op een ander vlak mijn steentje bijdraag. Je hoeft maar één keer een Rainbow Home te bezoeken om overtuigd te raken dat de aanpak van PF werkt. Gesterkt door de warmte en geborgenheid van het Home, krijgen de meisjes de kans om hun ambities waar te maken. De gedrevenheid en het enthousiasme waarmee ze hun talenten verder ontplooien, is voor mij een bron van inspiratie en motivatie.

Guus Lamers (bestuurslid)
Vice President Structured Metals & Energy Finance ING

Ik heb 3 jaar gewerkt op de Nederlandse Ambassade in Delhi en kennisgemaakt met de mooie kanten van India, maar ook met de vele uitdagingen waarvoor het land zich gesteld ziet. In een samenleving waar overleven prio 1 is, blijven noodzakelijke investeringen in gelijke kansen achter en zijn sociaal zwakkeren onnodig kwetsbaar. De door Partnership Foundation gesteunde Rainbow Homes pakken dit laatste probleem bij de wortels aan door straatmeisjes een veilig onderkomen, basiszorg en onderwijs te bieden. De directe impact op de meisjes, de lange termijn investering d.m.v. onderwijs, een simpel en schaalbaar model en de samenwerking met lokale overheden spreken mij enorm aan. Met net zoveel plezier als de meisjes naar school gaan, zet ik mij in om hen in de gelegenheid te stellen iets van hun toekomst te maken!

 

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit:

  • Fons Stoelinga, voorzitter, voormalig ambassadeur India
  • Michel Barth, Founder at Betterpreneurs
  • Robert de Bruin, Director Markets and Communication at Van Oord

 

Comité van Aanbeveling

Sacha de Boer, Gerlach Cerfontaine en Paul Rosenmöller vormen het Comité van Aanbeveling.
Zij ondersteunen het werk van Partnership Foundation met raad en daad.