Nieuwsbrief Oktober 2009

oktober 2009

Nieuwe website is ‘life’.

De nieuwe website van Partnership Foundation is onder leiding van Maurice Unck ontworpen met support van ISM e-Company, Connaxis en Terenja van Dijk. Het design is bedoeld om de bezoeker snel een overzicht te geven van de nieuwste ontwikkelingen.

Benefiet Gala 13 juni 2009

Partnership Foundation organiseerde op 13 juni 2009 een Benefiet Gala in De Vereeniging in Nijmegen in samenwerking met Kidsrights. Aanwezig waren onder meer Sr. Cyril Mooney uit Calcutta, oud-President De Klerk van Zuid Afrika, Caroline de Bruin en Erik de Vogel en vele anderen. Een keur van (inter)nationale artiesten verzorgde aansprekende optredens, en het geheel werd gecompleteerd door een charity veiling. De opbrengst van deze avond voor Partnership Foundation bedroeg € 150.000,– , die besteed zal worden om een nieuwe Rainbow Home in Hyderabad te financieren.

Uitbreiding in Hyderabad

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van april 2009 is Partnership Foundation een samenwerking aangegaan met de overheid van Hyderabad in de persoon van District Collector & Magistrate mr. Navin Mittal. Deze heeft besloten om in Hyderabad, een 50 –tal (!) opvangmogelijkheden voor straatkinderen te creëren in zijn stad, geïnspireerd door het Rainbow Home model. Mr. Mittal verzocht Partnership Foundation om 5 van deze nieuwe homes voor haar rekening te nemen (voor meisjes). Het project is inmiddels van start gegaan, en 2 van de 5 nieuwe Rainbow Homes van PF zijn geopend. Wij hopen voor het eind van 2009 alle 5 nieuwe Rainbow Homes in Hyderabad geopend te hebben wanneer zich hiervoor voldoende sponsors zullen hebben gemeld.

Nieuwsbrief uit Hyderabad

Er komt veel, héél veel kijken bij het runnen van een Rainbow Home voor straatkinderen in India. Partnership Foundation en haar sponsors ontvangen tweemaal per jaar een nieuwsbrief uit Calcutta, New Delhi en Hyderabad. Via deze link kunt u de nieuwsbrief uit Hyderabad van mei 2009 inzien, en kennis nemen van de gang van zaken in de Rainbow Homes en van het lief en leed van de kinderen.