Masterclass Nyenrode

november 2019

Op 7 november jl. werd op de Business University Nyenrode de Masterclass “The Next Generation Entrepreneurship: from why to impact” georganiseerd. Loes en Veronika waren uitgenodigd om het verhaal van PF en de Rainbow Homes te vertellen. Voor een indruk click hier.

Het was een zeer geslaagde dag met ruim 60 deelnemers, waaronder studenten van Nyenrode en ondernemers. Door middel van presentaties, casestudies en discussies werd belicht op welke manieren het creƫren van (financiƫle) meerwaarde voor een bedrijf en sociale impact hand in hand kunnen gaan en elkaar kunnen versterken.

Wij hebben gesproken over de kracht van een zakelijke, professionele aanpak in combinatie met compassie en maatschappelijke betrokkenheid, over de ’theory of change’ van de Rainbow Homes, het unieke Rainbow Home model en de strategie om ons programma verder op te schalen. Daarnaast hebben wij, evenals de andere sprekers, onze persoonlijke motivatie gedeeld voor onze inzet voor de Rainbow Homes.

Voor PF had deze Masterclass een speciaal tintje omdat Ferd van Koolwijk, oprichter van onze stichting, ook op Nyenrode heeft gestudeerd. De Masterclass begon dan ook met een eerbetoon aan Ferd.